Under våren förväntas den svenska DJ-stjärnan Alesso släppa sitt första album. Inte helt oväntat fortsätter samarbetet med Tove Lo då samarbetet hittills har varit extremt framgångsrikt. Men för de som inte nöjer sig med bara lyssna på honom finns möjligheten att även se honom. Detta på en konsert den 25:e april i Globen. konsert i Stockholm

Enligt Alesso själv är den svenska showen något utöver det vanliga. Han kommer självklart att bjuda på den musik som hans fans är vana att höra men samtidigt avslöjar han i en intervju till Expressen att showen kommer att innehålla ”några nya element”. Han har tidigare uppträtt mycket på festivalen men får nu scenen för sig själv på ett helt annat vis. Det gör också att han får möjligheten att ta ut svängarna och ”styra” lite mer själv över showen.

Betala enkelt med kreditkort

Priset för en biljett ligger på mellan 170-600kr och bokas via Axs.com. Biljetten kan då väljas att laddas hem digitalt eller att den levereras med post (då mot en extra avgift). Enklast är att betala med kreditkort via hemsidan men möjlighet finns även att få biljetterna mot faktura.

För tillträde till dansgolvet krävs en ålder på 18år men även de yngre har möjligheten att komma och titta på Alesso. De får då nöja sig med att hålla sig på läktarna.

Om Alesso

Alessandro Rodolfo Renato Lindblad (mest känd som Alesso) är idag en av Sveriges mest hyllande och uppskattade DJ:s. Hans framgångar tog fart 2011 då han remixade låtar från en rad kända svenska stor artister och band. Remixen på låten ”Starkillers” var bland annat den mest spelade EDM-låten under 2011. Framgångarna kom snabbt och han har sedan dess samarbetat med en rad kända artister och en av de låtar som han fått allra mest framgång med är ”Heroes” som Tove Lo medverkar i.

Idag anses han vara en av världens bästa DJ:s och förväntan är stor när han nu för första gången uppträder i Globen.