Under vissa perioder har Carola verkligen bejublats och lyfts upp i media. Detta för att senare presenteras i inte alls lika positiva ordalag. Synen på en av Sveriges absolut största musiker genom tiderna har verkligen svängt med åren men nu lyfts hon ännu en gång upp av många musikkritiker. Detta inte minst för hennes mycket starka insats i tv-programmet ”Så mycket bättre”. En av de första låtarna som hon framträdde med var ”Tell me this night is over” vilket snabbt tog sig in på topplistorna.konsert med Carola

Hon kan fortfarande skapa stora hits men det är trots allt hennes låtar från 80- och 90-talet som de flesta förknippar med henne. Här finns de klassiska Främling, Fångad av Stormvind och Mickey.

Nu efter 32 år som artist ska hon sammanfatta dessa med konserten ”Carola – Det bästa av mig”. Det intressanta blir att se vilka låtar hon väljer. Konserten skulle kunna vara flera timmar då ”det bästa” av Carola är väldigt mycket. Om hon skulle välja att enbart framföra de låtar som legat på topplistorna kommer hon få sjunga hela natten.

Carola själv tycker själv att hon nu fått en nytändning i sin karriär och ser fram emot turnén. I ett av avsnitten av ”Så mycket bättre” berättar hon att hon för tillfället är inne i en av hennes bästa perioder i livet. Det är en stabilare, mognare och personligare Carola som man möter genom TV-rutan och detta bör även spegla av sig i vad publiken kommer att få uppleva på kommande konserter.

För de som är sugna på en konsert i Stockholm med Carola gäller det att vara snabb på bokningen. Biljetterna förväntas ta slut snabbt oavsett vilken stad hon än besöker på sin turné. Så se fram emot en weekend med shopping i centrala Stockholm, ett hotell på Kungsholmen och en konsert utöver det vanliga. Kvalité rakt igenom helt enkelt.

Det enda man önskar när tonerna ebbar ut är möjligen att ”Tell me this night is NOT over”.