I mars så tar Carola plats på scenen i Tonhallen i Sundsvall. Det var fem år sedan Carola var ute på turné sist men nu äntligen besöker hon flera städer i Sverige igen.

Carola har under senare år nu när hon haft någon turné varit medverkande på TV. Bland annat så har hon varit med i Så mycket bättre där hon uppmärksammades väldigt mycket. Hon säger själv att hon nu fått en nytändning och känner sig redo för en turné vilket många fans är väldigt glada över.

Carola har även medverkat i flera olika musikaler och för hennes roll som Maria i musikalen ”Sound of Music” så vann hon det prestigefyllda priset guldmasken vilket hon blev väldigt glad över.

Minst sagt så har Carola varit med om väldigt mycket under sin musik karriär och är fortfarande med om en hel del. Inte kommer hon att sluta med musiken på ett bra tag utan hon kommer fortsätta så länge som det bara går.

Det är torsdagen den 19 mars som hon kommer stå på scen i Tonhallen. Så vill du se Carola live bör du fundera på att boka biljetter då dem snabbt kan ta slut.

Carola har verkligen fått ny energi inför sin turné och hon kommer bjuda på en fantastisk glöd uppe på scenen. Själv ser Carola fram emot att bjuda på det bästa från hennes 32 roliga och framgångsrika år på scenen och hon kommer dessutom framföra flera av hennes nya hits och kommer precis som alltid se strålande ut på scen.

Är du sugen på att se Carolas konsert men bor inte i Sundsvall? Inge problem du kan ta vägran förbi Sundsvall ändå. På hotellsundsvall.net kan du nämligen hitta flera olika hotell som passar för just dig så att du kan njuta av konserten och där efter veta att du har någonstans att sova efteråt. Passa gärna på att stanna någon extra dag i staden för att ta del av allt det som Sundsvall har att erbjuda. Det är alltid roligt att upptäcka en ny stad och i Sundsvall finns där mycket att upptäcka.