Med fyra plus av Aftonbladet och fyra getingar från Expressen samt recensioner som ”Oj vilken Succé” är det inte oväntat att biljetterna till framträdandet ”Skifs- Lite nu och då” är högt eftertraktade. Det är som Jens Peterson sammanfattningsvis (Aftonbladet) säger ”Lika genomtänkt och underhållande som flera andra större shower Björn har gjort. Men med utrymme för spontana infall.”

Många av låtarna känns igen. Det är samma Björn Skifs som under lång tid underhållit och trollbundit den svenska publiken. Men samtidigt finns här en mix och något nytt. Ibland räcker det med att presentera en äldre låt på ett nytt sätt för att den ska känna fräsch och passa in dagens publik. (När får vi se Björn Skifs i ”Så mycket bättre?”)

En stor fördel är att Björn har valt att vara lite mer personlig i detta evenemang. Han bjuder på sig själv samtidigt som det skapar en spontanitet som verkligen har uppskattats av både kritiker och publik. Utöver det håller han bara konsert någon gång per månad. Därmed blir de olika föreställningarna olika vilket självklart gör att de som älskar Björn Skifs kan gå flera gånger.

Köp biljetter… Med avbeställningsskydd?

Biljetter kan köpas på Ticnet och kostar 545 till 595kr. Var ute i god tid för som nämnts ovan är det få konserter per månad vilket skapar ett större tryck på de biljetter som finns.

Avbeställningsskydd

Det är inte bara resor det är möjligt att ha avbeställningsskydd på. Ett skydd som gör att man får pengarna tillbaka om man inte har möjligheten att åka på resan på grund av sjukdom eller liknande. Samma skydd finns även att få på konserter och ingår i vissa kreditkort. Detta innebär att man får tillbaka utlägget för biljetterna upp till en viss summa om man betalat dessa med detta kreditkort.

Det finns exempelvis kreditkort som ger upp till 10.000kr i ersättning till kortägaren men även upp till 30.000kr per familj. Med tanke på att priset på dagens konserter inte sällan ligger en bit över 1000kr (på de mest populära artisterna) kan det vara en fördel att utnyttja denna försäkring.

Mer info om turism i Stockholm – Se Turiststockholm.se