Rikskonserter.se kommer vara en nyhetsblogg där du kan läsa allt du behöver veta om det som händer inom konserter. I vår händer det extremt mycket och många härliga artister ska ut på turné. Här nedan listar vi lite av det som händer den närmaste tiden.

  • Weeping Willows ger sig ut på en efterlängtad sverigeturné. konsert i StockholmNästa konsert är i april då det är en konsert i Norrköping (De Geerhallen) och turnéen avslutas i maj i Halmstad (teatern). Magnus Carlsson är som bekant sångaren i detta band och hans röst har många längtat efter att höra på konsert igen. I februari släppte de äntligen
  • Sanna Nielsen ska du boka om du vill vara ute i god tid. Hon kommer köra en julturné med start i november i Maximteatern i Stockholm. Hennes turné avslutas den 21:a december i Folkets Hus i Umeå. Eftersom hon nyligen vann den svenska melodifestivalen lär dessa konserter sälja slut inom kort så skynda dig om du är intresserad av dessa konserter.
  • The Metal All Stars är det självklara valet om du gillar metal. Imorgon intar de hovet i Stockholm och det lär bli ett grymt drag. Artisterna på scen är en salig blandning från de flesta metalband i världen. Sverige och Finland är de enda länderna i Norden som får chansen att se denna konsert.
  • Lykke Li är min personliga favorit som ger sig ut på turné i April. Jag kommer vara på plats på den redan utsålda konserten som hon ska ha på Berns i Stockholm. Hennes lugna låtar kommer passa perfekt i en sådan intim lokal. Hon släpper ny skiva i maj och har redan släppt 2 nya låtar som finns tillgängliga på till exempel Spotify.
  • Kent kan vi ju heller inte missa att nämna. De arrangerar sin Kentfest på bland annat Gärdet i Stockholm i juni. Deras klubbspelningar som föregår denna spelning är redan slutsålda.

Kommentera gärna om det finns saker ni vill att vi ska skriva om på denna blogg framöver.