Under en spelning i Brisbane, Australien, fick Adele ett gästspel hon nog inte hade väntat sig. Upp på scenen kom en svärm av myggor som Adele fick fäkta bort till publikens förtjusning.

Kanske skulle hon haft en myggfälla på scenen den här kvällen. Ungefär 120 000 åskådare såg henne uppträda i Brisbane den fjärde och den femte mars. Sannolikt har arrangörerna dock inte räknat med myggorna i den publiksiffran.

Myggsvärmen dök upp ungefär halvvägs genom spelningen, varpå Adele på ett humoristiskt sätt flydde undan dem. Ursäkten till hennes starka reaktion löd ”I’m not Australian”, vilket fick stora delar av arenan att brista ut i skratt. Andra kommentarer som förnöjde publiken var bland annat ”Help! They’re sucking my blood!” och ”They’re killing me!”.

Bekräftade giftermål

Den andra och sista spelningen i Brisbane var speciell för fansen. Efter år av spekulerande kring sångerskan och hennes partner, fick de nyfikna fansen nu det bekräftat att hon är gift. Detaljerna om bröllopet är dock få. Adele har genom sin karriär varit noga med att hålla sitt privatliv undan offentligheten. Om bröllopet hölls i en kyrka med fin musik, på en strand eller i en herrgård med långa, fina gardiner kan fansen alltså bara spekulera i.

Kanske har hon börjat släppa lite på principerna i och med offentliggörandet i Brisbane. Kanske krävs det helt enkelt ett besök av en svärm myggor för att Adele ska avslöja lite mer om sig själv.

Adele – Snabbt om

  • Föddes 1988 i Tottenham, London
  • Har belönats med en Grammy åtta gånger
  • Släppte sitt första album 2007
  • Gift med Simon Konecki, som även är far till hennes son Angelo James. Makarna fick sin son i oktober 2012.
  • Slog igenom med singeln ”Rolling in the Deep”, som släpptes vintern 2010. Låten skulle komma att bli en stor radiohit under året som följde.