Bryan Ferry är minst sagt en musikalisk ikon. Det är få musiker som har en karriär i över 10år, men Ferry har levererat musik på toppnivå i över 30 år. Och mycket tyder på att han kommer att fortsätta med det ett bra tag till. Efterfrågan på biljetterna till hans tre konserter i Sverige visar i alla fall på en mycket stor efterfrågan.

Ferry är främst känd som frontfiguren i Roxy Music med skivor som exempelvis ”Roxy Music” och Country Life. Men han har även en mycket stor solokarriär och det är den som den svenska publiken nu får ta del av. Hans solokarriär har egentligen hela tiden funnits som ett sidospår till Roxy Music och nu har han kommit med det mycket hyllade albumet Avanmore.

Musiken klassas som brittisk glamrock och artrock. Han ses till och med som en pionjär gällande just denna musikaliska inriktning.

Biljetter

Det är sammanlagt tre konserter som kommer att hållas i Sverige. På Stockholm Waterfront hålls konserten den 7:e maj klockan 19:30. Insläppet börjar en timme tidigare och de är åldersgräns på 13 år.

Någon återbetalning av biljetter sker inte vid sjukdom eller om man av annan anledning inte kan gå på konserten. Ett tips är därför att köpa biljetterna med kreditkort som har s.k. evenemangsskydd. Kortfattat betyder det att ett avbeställningsskydd ingår, inte bara på resor utan även på evenemang. (Läs mer på Lendax.se)

Betalning sker med direkt bankbetalning eller med kreditkort.

Priserna ligger på ca 550kr upp till 675kr.  Det går även att köpa s.k. Platinumbiljetter. Här är priset helt dynamiskt beroende på efterfrågan. Det är inte ovanligt att priser upp till det dubbla mot ordinarie pris uppkommer.

Vidare info:

Mer om Roxy Music och dess karriär

Läs mer om kreditkort och evenemangsskydd.