Musikalen fick lysande recensioner – lika så filmen. När biljetterna till ”Mamma Mia – The Party” släpptes var därför intresset enormt. Det tog inte lång tid innan de flesta av de inbokade föreställningarna på Tyrol var fullbokade. Inte så konstigt då Abba kanske är ett av Sveriges mest kändaste band som ligger många mycket varmt om hjärtat.

Världspremiären för denna fest var 20:e januari 2016 och festen rullar fortfarande på hela 11 månader senare. En fest som genomförs på Tyrol i Stockholm, som under dessa dagar byggs om till en grekisk taverna. Här ryms 450 matgäster som bjuds på god mat, trevligt sällskap och framförallt underhållning i världsklass. Det är som Ticnet skriver att det är ”en fest som aldrig vill ta slut”.

Eventet är inte otippat producerat av Björn Ulvaeus & Event.  Priset – 1340kr inkl mat och dryck.

För att få sitta tillsamman är det viktigt att biljetterna bokas vid ett och samma tillfälle. Om de köps vid olika tillfällen behöver återförsäljaren kontaktas via mail.

Gör resan Abba-komplett

Varför inte göra resan till Stockholm riktigt Abba-inspirerad när festen ändå är igång?

  • MuseumAbbamuseet är inte bara ett museum där man kan gå och titta på och lära sig om musikfenomenet Abba. Det är även ett interaktivt museum där man själv kan vara en del av bandet. I alla fall prova på hur det skulle vara att vara Abbas ”femte medlem”. Sjung i Polarstudion, upplev 3D-effekter, kliv upp på scen och upplev ett museum som är betydligt mer än bara ”stillastående dockor bakom ett tjockt glas”.
  • Hotell och mat – Bo på PophouseHotell för att komma Abba så nära som möjligt. Inte bara för att museet ligger i byggnaden utan också för att man här har tagit tillvara på musikskatten. Här finns även utställningar om andra svenska musikunder som hyllar Roxette, Europe och andra kända band. Något specifikt Abba matställe finns däremot inte. Men de vill bära med sig känslan från Tyrol kan leta upp en grekisk restaurang för att därmed få uppleva känslan från musikalen, filmen och festen en gång till.
  • Stadsvandring – För de som vill gå på en sightseeingtur om Abba finns det flera olika turer att välja mellan. En del är klassiska guidade turer där man går med en guide till delar av Stockholm som har starka historiska Abba-inslag. En annan väg är att åka båtsightseeing vilket tar ca 1 timme. Oavsett bjuds man på intressant information om ”Världens bästa Abba”

Låt festen aldrig ta slut…