I början av januari 2016 påbörjade gruppen Bad Fish en turné som började i Baton Rouge, LA och som kommer att avslutas i Las Vegas NV den 23:e april samma år. För svenskar som vill se bandet är det enklast att flyga till någon av de större städerna i USA i samband med att de uppträder där. Bland annat kommer de att uppträda i Los Angeles, Chicago och New York.

Bad Fish i New York

Den 26:e februari har turen kommit till New York och konserten hålls då på Irving Plaza klockan 19.00. Konserten heter Bad Fish – A Tribute to Sublime vilket därmed avslöjar en del av vilken musikstil som besökarna kommer att få ta del av. Biljetterna kostar från 20 dollar och uppåt.

Boka biljett via Ticketmonser.com

VIP

Det finns även möjlighet att komma över s.k. Vip-biljetter. Det som då ingår är en entrébiljett till balkongen, insläpp en timme före resterande gäster då man även får träffa bandet före själva showen. I detta tillfälle finns även möjlighet att få foton tagna tillsammans med bandmedlemmarna. Som ett minne får man med sig en signerad poster samt en officiell Tour-Tshirt.

Boende & Resa hit

Att hitta hotell i närheten av Irving Plaza är knappast svårt. Bara inom en radie av 500 meter från konserthallen ligger bland annat The Inn at Irving Place, Hotel 17, Gramercy Park Hotel och The New York Edition. Av dessa har New York Edition högst pris men även det som har högst standard. På hotellsajten Hotels.com har hotellet fått fem stjärnor och ett recensionsbetyg på 4,6/5 av besökarna.

Den som vill bo billigare men ändå i närheten kan välja Chelsea Inn som ligger 700 meter från Irving Plaza. Här går det att få ett rum för ca 800kr natten. Med andra ord mindre än 30% av vad det kostar på Edition.

Boka hotell via Hotels.com

Priset på flyg mellan Arlanda och New York varierar mycket beroende på när man bokar. Men det är en resa som det inte brukar vara svårt att hitta billiga biljetter till. En fördel är att åka till New York någon dag innan så att all jetlag är ur kroppen innan konserten. Idag (ca 4 veckor före konserten) kostar en biljett som minst 2000kr. Detta då med mellanlandning i London.

Boka flyg till New York via Flygresor.se

Dålig fisk brukar lukta illa – Men denna gång luktar det succé lång väg.