Förklädet – Mycket bra recensioner

Musikalen Förklädet har fått mycket bra recensioner i pressen och uppskattats av den publik som redan hunnit med att se den. En ”fantastiskt rolig och hjärtevärmande musikal” som de själva marknadsför musikalen som. Den har även lyfts fram som ”Årets roligaste musikal” men eftersom det fortfarande bara är januari är konkurrensen än så länge inte så hård.

Men att man lyckats väl med musikalen är det ingen tvekan om. Expressen skriver ”Begåvat och Underhållande” och ger sedan betyget 4/5. Även Svenska Dagbladet följer med mycket fina recensioner där bland annat Björn Kjellman lyfts fram som ”absolut oemotståndlig”.

Förklädet har samlat en rad av Sveriges bästa musikalartister så som Björn Kjellman, Pernilla Wahlgren, Hanna von Spreti och Andreas Nilsson.

Därmed kan Förklädet varmt rekommenderas för den som vill gå på en musikal under kommande månad.

Handling

Förklädet är en helt nyskriven musikal som tagit stor inspiration från flera klassiska musikalkomedier som spelats i början av 1900-talet. Detta med en stor krydda av värme, humor och lek. Inte minst låter man tid och rum röra sig fritt i ett stort spelrum. Allt börjar med att karaktärerna från låten ”Det påstrukna förklädet” kommer till liv då en man sätter sig ner för att njuta av sin favoritlåt. Sen är det full fart ända in i mål. Precis som man som musikalbesökare förväntar sig. Rekommenderas starkt!

Biljetter

Förklädet spelas på Göta Lejon både 22:a och 23:e januari. Så är biljetterna slut på ena tillfället finns möjlighet på det andra. Eller varför inte boka bägge? Det är många som går på samma musikal ett flertal gånger. Som billigast går det att köpa en biljett för 555kr. Man får då en plats på balkong C. På balkong B kostar det 625 och övriga platser säljs för 696kr.

Biljetter köps via Ticnet.se