London är en perfekt stad att besöka om du vill gå på konsert. Utöver moderna artister och shower så ligger här Albert Hall, som är ett anrikt konserthus i South Kensington London. Ska du gå på konsert här så bör du boka detta i god tid då det fort blir fullt. Det är inte bara klassisk musik du kan uppleva här utan det är många pop- och rockkonserter som hållits här genom åren.

Kommande konserter i London

Under 2016 kommer det en hel del artister till London och uppträder. Dessutom kommer 2016 BRIT Awards gå av stapeln i år. Där samlas många artister som nominerats och spelar live.

O2 arenan i London är en plats där det sker många konserter. Detta är en av Europas största inomhusarenor. Under 2016 kommer du att kunna se artister som The Corrs, Future, Hozier, The Libertines, Adele och Ellie Goulding samt många fler.

Andra arenor och ställen det sker konserter på under 2016 är Arena Wembley, Eventim Apollo, Wembley Stadium och Scala. Det finns många bra konsertguider på nätet att ta del av för att se vilka artister som spelar var och när.

Boka en weekend i London

London erbjuder mycket mer än bara konserter. Du hittar flera billiga hotell i centrala London om du vill passa på att se mer av denna stad. Njut av en hel weekend i London i samband med ditt konsertbesök. Besök Big Ben, Towern och mycket mer. Ät en god lunch bestående av Fish and Chips och en middag på en av alla de restauranger som denna stad erbjuder. Något du inte heller bör missa när du är i London är att njuta av ”Afternoon tea”. På det anrika Diamond and Jubilee Tea Salon hittar du ett digert utbud av scones, trekantssandwichar, tårtor och småkakor. Om du är sugen på nattamat efter ditt besök på konserten så behöver du inte äta en hamburgare från en snabbmatskedja. Besök istället Brick Lane Beigel Bake, som gör goda Bagels dygnet runt. Så passa på att boka in dig en weekend så att du hinner med att se och göra allt som finns i London.