Drömmer du om att se Robbie Williams? Nu finns i alla fall chansen även om biljetterna är slut till konserten som hålls i Globen den 15:e maj. MrGreen har en tävling där vinnare får biljetter till den eftertraktade konserten. Dessutom får du ta med dig en kompis om du vinner.

När de största artisterna kommer till Sverige brukar det inte ta många minuter förrän biljetterna är slut. Enda möjligheten att få biljetter är att vinna dem eller möjligtvis köpa dyrt på andrahands marknaden. Chansen att vinna finns just nu hos MrGreen som kör en Robbie Williams tävling.

Tävlingen är ett lotteri men man kan påverka hur stor chans man ska ha att vinna genom att spela mer eller mindre på casinot. De som är medlemmar (även nyregistrerade medlemmar är med i lotteriet) som sätter in och spelar för 50kr får en lott. Om man sätter in 100kr och omsätter dessa fås därmed två lotter. Sammanlagt är det tolv biljetter som ska delas ut vinster. Därmed dras det sex lotter där vardera person som har dessa lotter får två biljetter. Skulle det bli att samma person dras flera gånger av dessa sex lotter så går turen över till nästa. Man kan alltså maximalt vinna två biljetter.

För att se sin chans att vinna kommer en leaderboard att visas på spelbolagets hemsida. Alla har visserligen chans att vinna men den som har spelat för 10 gånger mer än en annan spelare har därmed även 10 gånger större chans att vinna. Det är som alltid vid spel – man kan påverka sina chanser men i längden är det tursen som styr.

Läs vidare på Mrgreen.com